Verwachting: gebruik mobiel internet blijft toenemen

Het gebruik van mobiel internet is nog altijd stijgende en zal dit jaar ook weer toenemen, zo verwacht Zenith Media. Dit bedrijf verwacht dat het gebruik van mobiele internet dit jaar wereldwijd met 28 procent zal stijgen en dat dit ten koste zal gaan van ander mediagebruik, zoals de desktop. Vorig jaar haalde mobiel internet de desktop al in en dit jaar zal het verschil nog groter worden. Gemiddeld gezien brengt de consument 86 minuten per dag door op het mobiele internet, terwijl er slechts 36 minuten per dag op de desktop gesurft wordt.

 

Website laten ontwikkelen? Denk aan de mobiele gebruikers

Nu het internetgebruik op mobiele apparaten groter is dan het internetgebruik op de desktop, is het uitermate belangrijk om hier rekening mee te houden bij het ontwikkelen van een website. Een slimme ondernemer laat geen website ontwikkelen die enkel goed getoond wordt op de desktop, maar ontwikkelt een website die op alle apparaten op de juiste manier wordt weergegeven. Deze websites worden ook wel responsive websites genoemd, ofwel websites die zich aanpassen op basis van de grootte van het scherm van de gebruiker.

 

Door een responsive website te (laten) ontwikkelen, kunt u zowel de desktop bezoekers als de mobiele bezoekers van uw website optimaal bedienen. Uw website is op en top gebruiksvriendelijk op ieder apparaat en dit betekent doorgaans dat u meer conversie krijgt. Wilt u ook meer omzet maken met uw online visitekaartje? Denk dan aan alle bezoekers van uw website en laat uw website responsive maken.

 

Exceptis: altijd responsive websites

Zoals u hierboven gelezen heeft is een responsieve website laten maken niet meer dan logisch. Exceptis is al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van responsive websites. Laat u uw website door onze experts ontwikkelen, dan weet u zeker dat de website op ieder mogelijk apparaat op de juiste manier getoond wordt. Overigens is dit niet alleen het geval bij onze standaard websites, maar ook bij de webwinkels die wij ontwikkelen. Wilt u ook uw webwinkel laten maken door Exceptis? Dan wordt deze online shop ook op iedere device op de juiste manier getoond.