Welcome to moose theme.
Enter any text or widget here.

WAT IS SEO?
Search Engine Optimization (SEO).
Het continue proces waarbij er gewerkt wordt om de website code, de inhoud en de structuur van de website aan te passen zodat u zo hoog mogelijk eindigt in de zoekresultaten. SEO kan gericht zijn op één specifieke zoekwoord, maar ook op een combinatie van zoekwoorden. Het uiteindelijke doel van iedere marketing campagne is return on investment (ROI) genereren. SEO kan hele aantrekkelijke ROI genereren door mensen naar uw website brengen via de zoekmachines.
DE VOORDELEN VAN SEO
SEO is één van de meest effectieve en belangrijkste online marketing strategieën. Zo blijkt ui recent onderzoek dat het effectiever is dan cold calling. De voordelen van SEO zijn enorm, maar hieronder een paar:
  •  list  Meer bezoekers naar uw website via de zoekmachines
  •  list  Branding, hogere posities zijn geassocieerd met meer authoriteit
  •  list  Mensen die uw website via zoekmachines bezoeken zijn geïnteresseerd in uw product of dienst, dus een hogere kans op conversie.

m12

m2

ZOEKWOORD ANALYSE
In deze fase onderzoeken wij welke zoekwoorden goed voor uw website zullen werken en het meest effectief zullen werken. Normaliter adviseren wij om voor een combinatie van zoekwoorden te kiezen. Op enkele zoektermen is de concurrentie vaak enorm, daardoor zijn deze zoekwoorden meestal prijziger. De combinatie van zoekwoorden zorgt meestal voor meer conversie, aangezien de zoekopdracht specifieker is.
LINK BUILDING
Link building is een essentiële factor van SEO. Als u ooit het internet hebt gebruikt dan zult u ongetwijfeld wel eens op een hyperlink geklikt hebben. Dan gaat u naar een andere website, deze linkjes staan bekend als backlinks. Backlinks kunt u zien als een aanbeveling. Des te meer aanbevelingen u krijgt van andere websites, des te beter u gaat ranken. In het dagelijks leven is het belangrijk wie u aanbeveelt, dat geldt online ook. Linkjes van spam websites en websites die niet gerelateerd zijn aan uw brache kunnen een negatief effect hebben op uw ranking. Een tandarts die een backlink krijgt van een bouwbedrijf is dus minder waardevol dan een backlink van een andere tandarts.

m3

HOE WE HET DOEN
Wij werken samen met één van de beste zoekmachine specialisten van Nederland. Allereerst bestuderen zij de product(en)/dienst(en) die u levert. Hierna optimaliseren zij de verschillende pagina’s van uw website en ontwikkelen zij content die uw bezoekers zullen waarderen. Daarnaast maken zij contact met andere bedrijven om u van backlinks te voorzien. Iedere SEO strategie is verschillend per klant, maar globaal gezien wordt altijd hetzelfde proces gevolgd.
LATEN WE DIT DOEN...

Weet u al precies wat u wilt of bent u er nog niet helemaal uit? Laten we over uw idee praten. Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier zo gedetailleerd mogelijk in.

Aanvraagformulier
OF STEL ONS EEN VRAAG

Heeft u een vraag over een specifieke eis van uw nieuwe website? Wilt u iets vragen over onze werkwijze? Vul het contactformulier in of bel ons.

Bel ons: (06) 380-79-667