let’s
talk.

Wat is Seo?

Search Engine Optimization (SEO).

Het continue proces waarbij er gewerkt wordt om de codering, de inhoud en de structuur van de website aan te passen zodat u zo hoog mogelijk eindigt in de zoekresultaten. SEO kan gericht zijn op één specifiek zoekwoord, maar ook op een combinatie van zoekwoorden. Het uiteindelijke doel van iedere marketing campagne is return on investment (ROI) genereren. SEO kan een hele aantrekkelijke ROI genereren door verkeer naar uw website of webshop te brengen.

DE VOORDELEN VAN SEO

SEO is één van de meest effectieve en belangrijkste online marketing strategieën. Zo blijkt uit recent onderzoek dat het effectiever is dan cold calling. De voordelen van SEO zijn enorm:

  • Meer bezoekers naar uw website via de zoekmachines
  • Branding, hogere posities zijn geassocieerd met meer autoriteit
  • Mensen die uw website via zoekmachines bezoeken zijn geïnteresseerd in uw product of dienst, dus een hogere kans op conversie.
marketing-content-img1
marketing-content-img3

ZOEKWOORD ANALYSE

In deze fase onderzoeken wij welke zoekwoorden goed voor uw website zullen werken en het meest effectief zullen werken. Normaliter adviseren wij om voor een combinatie van zoekwoorden te kiezen. Op enkele zoektermen is de concurrentie vaak enorm, daardoor zijn deze zoekwoorden meestal prijziger. De combinatie van zoekwoorden zorgt meestal voor meer conversie, aangezien de zoekopdracht specifieker is.

LINK BUILDING

Link building is een essentiële factor van SEO. Als u ooit het internet hebt gebruikt dan zult u ongetwijfeld wel eens op een hyperlink geklikt hebben, waardoor u naar een website bent gegaan. Deze linkjes staan bekend als backlinks. Backlinks kunt u zien als een aanbeveling. Des te meer aanbevelingen u krijgt van andere websites, des te beter u gaat ranken. In het dagelijks leven is het belangrijk wie u aanbeveelt, dat geldt online ook. Linkjes van spam websites en websites die niet gerelateerd zijn aan uw brache kunnen een negatief effect hebben op uw ranking. Een tandarts die een backlink krijgt van een bouwbedrijf is dus minder waardevol dan een backlink van een andere tandarts.

marketing-content-img4

HOE WE HET DOEN

Allereerst bestuderen wij de product(en)/dienst(en) die u levert. Hierna optimaliseren zij de verschillende pagina’s van uw website en ontwikkelen wij content die uw bezoekers zullen waarderen. Daarnaast maken wij contact met andere bedrijven om u van backlinks te voorzien. Iedere SEO strategie is verschillend per klant, maar globaal gezien wordt altijd hetzelfde proces gevolgd.