Een eigen bedrijf beginnen? Wacht niet te lang met de website

Sommige ondernemers die een eigen bedrijf beginnen, laten niet direct een eigen website ontwikkelen. Het ontwikkelen van een website kost geld, maar het gaat wel om een investering die u altijd terug verdient en eigenlijk niet kunt ontwijken. Een website laten maken kan u wellicht ook zelf. In dit artikel leest u welke drie goede redenen u heeft om direct een website te laten ontwikkelen voor uw bedrijf, in plaats van hier enkele weken of zelfs maanden mee te wachten.

 

1: een website zet uw bedrijf op de kaart

Als u net bent begonnen met uw bedrijf, moet u de organisatie nog echt op de kaart zetten. Bijna niemand heeft van uw bedrijf gehoord en het is aan u om hier verandering in te brengen. Door een website te ontwikkelen voor uw bedrijf en deze website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van zoekmachines als Google te krijgen, zet u uw bedrijf online op de kaart. Uiteindelijk wordt uw bedrijf zo steeds populairder, waar u als online ondernemer zeker van profiteert.

 

2: een website straalt vertrouwen uit

Sommige ondernemers maken alleen gebruik van social media netwerken als Twitter en Facebook om hun bedrijf op de kaart te zetten of hebben alleen een vermelding in het telefoonboek. Social media netwerken en vermeldingen in telefoonboeken doen het zeker goed voor uw bedrijf, maar niet zonder website. Een website straalt namelijk het extra vertrouwen uit dat Twitter, Facebook en een vermelding in het telefoonboek nog missen. Door een website te laten maken, kunt u de twijfels bij de consument wegnemen en heeft u meer kans op conversie.

 

3: een website straalt professionaliteit uit

Een website straalt niet alleen betrouwbaarheid uit, maar laat ook zien dat u professioneel bent. Heeft u nog geen website, dan kan dit zomaar betekenen dat u wordt gezien als onbetrouwbare en onprofessionele ondernemer en dit wilt u natuurlijk niet. Door alleen al een eenvoudige website te laten maken, kunt u hier verandering in brengen en heeft u een beter imago onder uw doelgroep. Sommige ondernemers denken zelf een website te kunnen maken, maar deze ondernemers komen vaak thuis van een koude kermis. Zij komen, na velen uren geïnvesteerd te hebben, er achter dat een website bouwen toch écht een vak apart is. Sommige ondernemers zijn zelfs te trots om toe te geven dat hun eigen werk niet deugt als ze ermee confronteert worden. Het resultaat is een amateuristische website die slecht converteert.

 

Wilt u ook een professionele website laten maken? Neem dan contact met ons op, want de professionals van Exceptis helpen u graag om uw online visitekaartje te ontwikkelen, online te zetten en goed vindbaar te maken in de zoekresultaten van de diverse zoekmachines.