juwelier-debokxwijffels.nl_

Maatwerk Webshop
Inclusief koppeling met Kassasysteem

Juweliersbedrijf de Bokx Wijffels is een juwelier gevestigd in sas van gent (Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen). Juweliersbedrijf de Bokx Wijffels is een een echt Zeeuws familiebedrijf van twee generaties en Sinds 1973 een echt begrip geworden in de regio. Juwelier de Bokx Wijffels is al meer dan 40 jaar dé toonaangevende juwelier van Zeeuws-Vlaanderen.

juwel-02
  • 01
    Dankzij de koppeling met het kassasysteem krijgt deze webshop alle data door van het kassasysteem. Zo is het productaanbod altijd up-to-date.
  • 02
    Een genot voor de ogen; de chique vormgeving gecombineerd met de mooie foto’s maken dit mogelijk.
let’s
talk.
logo

Bij deze wil ik je complimenteren voor de wijze waarop je de website voor casperschwarz.com hebt opgezet en ontwikkelt naar onze wensen. Steeds als ik een vraag had heb je dat deskundig en naar tevredenheid toegepast of opgelost. Ook je instructievideo is erg handig. Goed werk en een aanrader voor toekomstige klanten. Grote dank!

isuzulogopoweredforlife-1

“De samenwerking met Exceptis is ons prima bevallen. Exceptis is tot zover gebleken altijd goed bereikbaar en de adequate, meedenkende en flexibele houding zorgt voor een fijne communicatie. Exceptis heeft zonder twijfel de kennis in huis om een professionele website op te zetten en hierin mee te denken. Daarnaast komt Exceptis altijd gemotiveerd over, iets wat wij erg belangrijk achten.”

logo-4

Wij zijn erg blij met onze overzichtelijke en mooie site. Wij vonden de samenwerking met Exceptis erg goed. Als er aanpassingen of wijzigingen doorgevoerd moesten worden werd hier snel op gereageerd. Zelfs s ’avonds! Dit werkt erg fijn! Exceptis, bedankt voor de prettige samenwerking!

logo-change

Als professioneel fotograaf ben ik zeer kritisch op beeld en vormgeving. Het team van Exceptis heeft bij de bouw van mijn website laten zien continue voor het maximaal haalbare te gaan. Door het hele proces heen werd er goed naar mijn wensen geluisterd en werden vragen snel en duidelijk beantwoord. Eindelijk heb ik een website met een super hoge conversie. Exceptis maakt waar wat ze beloven. Ik heb mijn webdesign bureau dan ook gevonden

logo125

“Exceptis is flexibel en denkt mee met de klant. Exceptis houdt zich aan afspraken en lost problemen op. Een prettige partij om mee samen te werken.”

Meer sterk webdesign