Drie redenen om goede hosting af te sluiten voor uw website

Bij het afsluiten van een hostingpakket voor uw website, zijn er vele verschillende hosting aanbieders waar u terecht kunt. Sommige hosting providers bieden hoogwaardige hostingpakketten aan, maar er zijn ook vele providers die slechte hosting aanbieden. In dit artikel leest u waarom het altijd beter is om te investeren in een hostingpakket van hoge kwaliteit.

 

Goede hosting maakt uw website sneller

De meeste mensen die slechte hosting afsluiten voor hun website, hebben niet in de gaten dat hun site hier ontzettend langzaam van wordt. Slechte hosting ondersteunt uw website minder goed dan goede hosting, wat onder andere betekent dat uw online visitekaartje veel langer moet laden. Het resultaat? De bezoekers van uw website worden ongeduldig en klikken uw site weg, nog voor ze actie hebben ondernomen op uw website door iets te bestellen, een afspraak te maken of contact met u op te nemen.

 

Uw e-mail werkt beter bij goede hosting

Goede hosting is niet alleen beter voor uw website, maar ook voor uw e-mail. Wilt u voorkomen dat u grote orders misloopt door het niet ontvangen van e-mails of dat u grote klanten kwijt raakt omdat uw e-mails naar deze klanten niet verzonden worden? Dan investeert u in goede hosting van Exceptis, want met deze hosting worden uw mails altijd verzonden en ontvangt u alle mails die er naar uw e-mailadres worden gestuurd.

 

Uw website blijft online bij goede hosting

Tot slot voorkomt u bij goede hosting dat uw website offline gaat door een storing, een update, een hack of een ander probleem. Investeert u in de hosting van Exceptis, dan weet u zeker dat uw website altijd bereikbaar is voor uw klanten en u geen omzet misloopt door problemen met uw webhosting.

 

Wilt u een website laten maken i.c.m. met een goede hosting? Neem dan contact met ons op, want wij beantwoorden uw webhosting gerelateerde vragen graag.